FAQ

Hvilken kostplan skal jeg vælge?

Du bør vælge den kostplan, der passer til din nuværende vægt.

Vejer du 90, 80, 70, 60 eller 50 kg, bør du vælge kostplanen i det øvre spænd, da du i denne kostplan vil få mere mad i starten. Det vil sige, at hvis du eksempelvis vejer 80 kilo, skal du vælge kostplanen fra 80-90 kg. 

Skal jeg spise det samme hver dag?

Nej, det skal du ikke. Du får flere forskellige forslag, til hvordan din kost kan se ud.

Vi giver dig de nødvendige retningslinjer. Du kan selv sammensætte din kost, så den passer til dig. Hvis blot du følger retningslinjerne vil du stadig få resultater. 

Er der nogen ting, som jeg ikke må spise?

Ja og nej. Vi anbefaler, at du spiser god, sund og naturlig mad. Dette giver dig det bedste helbred på lang sigt og vil desuden ofte give en længerevarende mæthedsfølelse.

Hvis du ønsker resultater, bør du derfor som udgangspunkt holde dig fra usund mad. 

Når det er sagt, så er det meget begrænset, hvor meget et enkelt sidespring ødelægger dine resultater. Så hvis du ikke kan undvære dette engang i mellem, så kan planen tilpasses til dette. HUSK! Det vigtigste er ikke om du har et sidespring, men om du vender tilbage til kostplanen bagefter.

Hvornår får jeg planen, når jeg har købt den?

Når du har købt kostplanen, vil du blive guidet videre til en side, hvor du kan hente din kostplan ved at klikke på et link (kaldet "Din kostplan"). Du vil desuden kunne tilgå samme link, ved at trykke på linket i den faktura som du modtager via e-mail. 

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg ikke er tilfreds? 

Skriv en e-mail til os eller kontakt os her, så skal vi nok finde en løsning.

Kan kostplanen genbruges? 

Ja, kostplanen kan bruges igen og igen.

Følger kostplanen en bestemt koststrategi?

Kostplanen følger som udgangspunkt ikke en bestemt koststrategi. For at du kan få et optimalt helbred og en øget sundhed, er alle vores kostplaner dog baseret på sund og nærende mad.

Når du spiser sund og nærende mad øges din generelle sundhed, og din krop kommer til at fungere bedre. Dette faktum kombineret med et kalorieunderskud, vil sikre, at du løbende taber dig, når du følger planen.