proteinpulver

4 grunde til at indtage proteinpulver

Er du, som så mange andre, i tvivl om hvorvidt du skal indtage proteinpulver?

Så læs med her og få et par gode tips til, hvorfor det kan være en god idé at indtage proteinpulver.

1. Hold på muskelmassen

Hvis dit mål er at tabe dig, er det essentielt, at du holder på så meget muskelmasse som muligt under dit vægttab. Ved at holde på så meget muskelmasse som muligt, vil din forbrænding nemlig holde sig på et højere niveau. Hvis du taber meget muskelmasse, vil din forbrænding gradvist blive lavere og lavere. Din naturlige forbrænding afhænger nemlig af, hvor meget muskelmasse du har.

2. Øg din muskelmasse

Hvem ønsker ikke at øge sin muskelmasse? Hvad enten dit mål er at få en flottere fysik, blive større, stærkere eller hurtigere vil mere muskelmasse være gavnligt for dig.

Når man styrketræner, nedbryder man sine muskelfibre og for at genopbygge dem, kræver det at man indtager protein. Det er derfor en god idé, at supplere sin kost med et proteintilskud efter træning, som kroppen let kan optage.

3. Reducer din sult

En shake om dagen holder doktoren på bagen. Det er måske ikke helt rigtigt, selvom nogle vil mene, at proteintilskud kan have visse positive sundhedsmæssige aspekter.

Men faktum er dog, at der er kalorier i din proteinshake og derfor mætter den godt. Dette vil gøre, at du ikke bliver lynhurtigt sulten lige efter, du har drukket din shake. Du kan derfor tage en proteinshake, hvis du er sulten, da dette ofte er et bedre alternativ til så mange andre ting.

4. Hurtigt og nemt

Den måske største fordel ved proteintilskud er letheden. Det er utroligt nemt og bekvemt, at medbringe en shake og drikke den lige når man har lyst. Det er desuden en billig og effektiv måde at inddække sit proteinbehov på. Prisen og kvaliteten på proteintilskud gør efterhånden, at det langt bedre kan betale sig med en shake efter træning, end at betale for et ekstra måltid.

Dette gav forhåbentligt et input til, hvordan og hvorfor du bør benytte dig af proteintilskud.

Hvordan skal man tage det?

Proteinpulver indtages typisk efter træning som en shake. 20-25 gram er den anbefalede dosis. Proteinpulver kan derudover også benyttes i smoothies, i havregrød og til forskellige proteinopskrifter.

Hvis du ønsker Danmarks bedste priser og kvalitetsprodukter indenfor kosttilskud, anbefaler vi at du køber dine tilskud hos BodyLab.dk.

Proteinpulver, kreatin – klik her

Vil du se flere artikler som denne? Klik her. 

4 grunde til at indtage proteinpulver