3 gode grunde til at tage kreatin

Hvad er kreatin?

Kreatin er et stof, der findes naturligt i kroppen. Det består af aminosyrer og virker som en form for energilager for vores muskler. Jo større dette energilager er, jo mere energi kan der produceres, når der er behov for det. Det bliver derfor også brugt som et lovligt præstationsfremmende middel, der kan hjælpe med muskelvækst og muskelstyrke.

Stoffet findes naturligt i kød, æg og fisk.

kreatin

1. Videnskabelig bevist virkning

Kreatin er et af de kosttilskud på markedet, der er udført flest studier i. Disse studier har gang på gang bevist de gavnlige virkninger. Kreatin har gavnlige virkninger for de fleste. Der er selfølgelig folk, der ikke vil opleve de gavnlige effekter, men det er dog de færreste.

2. Kreatin forbedrer din ydeevne

Kreatin gør dig i stand til at arbejder hårdere, når du træner. Dette giver dig en positiv effekt, der gør at du kan yde et par procenter ekstra i din træning. De ekstra procents ydeevne betyder at du kan stimulere dine muskler endnu mere. Dette betyder, at dine muskler bliver både større og stærkere ved at indtage kreatin.

3. Noget for pengene!

Kreatin er muligvis det billigste kosttilskud, der findes. Med priser på ca. 30 kr. pr. 100 gram (!) er det noget, de fleste har råd til. Prisen og de mange studier omkring kreatin taget i betragtning er kreatin derfor et af de kosttilskud, der giver mest værdi for pengene. Det er vi nogen, der sætter stor pris på!

Hvad skal man vælge?

Hvis du ønsker at supplere din kost og forbedre din præstation ved at indtage dette kosttilskud, anbefaler vi Dette produkt fra Bodylab. Det er et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris.

Anbefalet dosis ligger på 5 gram før træning. Det kan blandes med vand eller i din pre-workout shake.

Hvis du ønsker Danmarks bedste priser og kvalitetsprodukter indenfor kosttilskud, anbefaler vi at du køber dine tilskud hos BodyLab.dk.

kreatin

Vil du se flere artikler som denne? Klik her 

3 gode grunde til at tage kreatin